Rólunk

Üdvözöljük a SAFA HUNGARY Kft hivatalos honlapján. Cégünk, mely egy magyar-német vállalkozás, madárriasztó tüskéket, galambriasztókat gyártunk és forgalmazunk.


A madárriasztó tüske a legalkalmasabb és legelterjedtebb módszer a galambok és más madarak távoltartására és a madárkontrollra. A madártüske a környezeti hatásokkal szemben rendkívül ellenálló és nem igényel utólagos fenntartást, anyagi ráfordítást. Megfizethető árú, a módszer megbízható és a tüskék egyszerűen felszerelhetők bármilyen felületre ( fém, műanyag, fa, kő, beton, márvány, stb. ).  A széles termékskálának köszönhetően bármilyen kiugró vagy besüllyedő felületen, ablakpárkányon, tetőn, korláton, stb. alkalmazhatóak madártüskéink.
Az esztétikai és biztonsági szempontokat is figyelembe vettük portfóliónk kialakításakor. A víztiszta polikarbonát alapnak és a rozsdamentes acél tüskéknek köszönhetően termékeink alig észrevehetőek. Természetesen a madarak védelmére is kiemelt figyelmet fordítunk, a tüskék semmiféle sérülést nem okoznak az állatoknak.


Madárriasztó tüskéink rozsdamentes acélból vagy víztiszta polikarbonát és rozsdamentes acél felhasználásával készülnek. A gyártás során csak olyan nyersanyagokat használunk, amelyek megfelelnek a nemzetközileg elfogadott normáknak.
Az acélból készült madártüskénél EN 1.4310 rozsdamentes acélt használunk a tüskékhez és EN 1.4301 acélból készül az alap, mely alapanyagokat széles körűen alkalmaznak az autóiparban és a vegyiparban.
A másik fajta galambriasztó alapja  polikarbonát, méretre gyártott késztermék, mely UV ellenálló és 88%ban fényáteresztő.
Két termékcsaládban 12 modellt forgalmazunk: PP 01-20, 02-20, 02-20-Solar, 03-30, 04-40, 04-40-X, 05-50 és PS 02-32, 03-32, 04-32, 05-48, Sws 04-32. A számok jelölik, hogy az 1m hosszú alapon hány tüskesor és hány tüske található.
Minden madárriasztó modell más felépítéssel rendelkezik, a legkomplexebbek méterenként akár 100 tüskével ellátva nyújtanak maximális védelmet a madarak és az általuk okozott szennyezés ellen.
A teljes kínálatot a „Termékeink” fül alatt találják.


Termékeinket Magyarországon állítjuk elő és világszerte értékesítjük, már több, mint 20 országban. Vevőinknek minőségi terméket ajánlunk versenyképes áron egyenesen a gyártótól.
Bízunk benne, hogy termékeink elnyerik az Ön tetszését is, kérjük további információért tekintse meg teljes honlapunkat, illetve kérdés esetén keressen minket bizalommal!

Jó böngészést és hathatós madárvédelmet kíván a SaFa Hungary csapata!